+34 972 79 89 12 || Carrer del Cima 6, 17481 Sant Julià de Ramis GIRONA info@imse.es

imse

Especialistes en la gestió d’instal·lacions elèctriques, de fontaneria, fred industrial i climatització

Instal·lacions integrals i assessorament personalitzat.

A IMSE assessorem, dissenyem, implementem i gestionem manteniments d’instal·lacions integrals adaptades a les necessitats de cada client. Oferim un servei de qualitat especialitzat en instal·lacions elèctriques, de fontaneria, fred industrial i climatització. Treballem per a petites, mitjanes i grans empreses del sector hostaler, industrial, hospitalari, comercial i petrolífer. També oferim assessorament i serveis domèstics a particulars.

Els nostres clients valoren la qualitat del nostre servei, la competitivitat dels nostres preus  i la confiança de comptar amb un equip al dia amb tots els permisos del departament d’Indústria, cursos PRL i assegurances necessàries.

1

Gestió Integral de projectes

L’equip tècnic d’IMSE es fa càrrec de la gestió integral de cada projecte, és a dir, del seu estudi, disseny, planificació, coordinació, implementació, gestió i manteniment. Realitzem estudis tècnics per a garantir el compliment de les expectatives de cada client. Així mateix, oferim un assessorament personalitzat i un pressupost a mida segons necessitats i envergadura del projecte.

Assessorament & eficiència energètica

La innovació i implementació de les últimes tendències del sector és una prioritat per a IMSE. Per aquest motiu, els nostres tècnics estan en constant formació tècnica i de seguretat per complir amb totes les normatives vigents. Així mateix, realitzem estudis i assessoraments personalitzats sobre com implementar cada projecte per reduir el consum energètic.

Gestió del manteniment

Duem a terme manteniments preventius, predictius i correctius per garantir el compliment de les normatives vigents, detectar potencials defectes, reparar avaries i garantir la implementació òptima de cada projecte. A més de la gestió del manteniment, oferim un servei d’urgències 24 hores (caps de setmana inclosos) per a les empreses que ho requereixin.

i

Oficina tècnica

L’oficina tècnica gestiona tots els documents, butlletins elèctrics, permisos i autoritzacions necessàries per dur a terme qualsevol classe de projecte. També comptem amb els coneixements necessaris per accedir a les plataformes de prevenció de grans empreses i agilitzar així els processos i garantir la bona gestió.
Oferim un tracte proper i una atenció tècnica directa, sense centraletes, i immediata.

Sobre nosaltres

L’equip d’IMSE està format per una vintena de tècnics especialitzats, i amb àmplia experiència, en instal·lacions elèctriques, de fontaneria, fred industrial i climatització. L’especialització dels nostres tècnics ens proporciona una visió global del projecte que ens permet oferir solucions adaptades a cada espai, indústria i client.
Amb més de 7 anys d’experiència, comptem amb equips tècnics propis a Girona i Barcelona ciutat. El nostre principal àmbit d’actuació es centra a la província de Girona i Barcelona, tot i que també treballem per a projectes d’àmbit nacional i del sud de França. Ja han confiat amb nosaltres empreses com Bon Preu, Gros Mercat, Miquel Alimentació, Girona FC, Hospital Vall d’Hebron, entre d’altres.

Els nostres serveis

Fred industrial & hostaleria

Especialitzats en la gestió i implementació d’instal·lacions de refrigeració industrial, centres logístics i processos industrials. També implementem instal·lacions de refrigeració per a l’hostaleria, com ara cambres fredes, mobiliari refrigerat i últimes tendències com els panells de marbre amb plaques fredes i calentes.

Electricitat & energies renovables

Assessorem, gestionem i implementem instal·lacions de xarxes d’alta tensió (aèries i subterrànies), instal·lacions d’enllumenat, quadres de potència i control, entre d’altres projectes d’electricitat industrial i comercial. Així mateix, implementem instal·lacions d’energia renovables, des d’instal·lacions d’energia solar tèrmica, aerotèrmica i solar fotoelèctrica.

Climatització & fontaneria

Assessorem i gestionem la instal·lació integral de sistemes de climatització adaptats al perfil i necessitats de cada client. Estem especialitzats en la implementació i manteniment d’instal·lacions de calefacció i d’aire condicionat.
També gestionem instal·lacions industrials d’obra nova i particulars.
Disposem d’un equip tècnic especialitzat en el manteniment i reparació d’avaries urgents.

Treballs Verticals

Instal·lem on altres no arriben, instal·lacions de fred i climatització, muntatge de conductes i tota classe d’instal·lacions.

Altres serveis

Treballem en horari nocturn i amb tensió per tal d’adaptar-nos als nostres clients i evitar que hagin d’aturar la seva activitat. Així mateix, amb la voluntat d’oferir serveis que compleixin les necessitats dels nostres clients, també oferim serveis amb alçada.

Atenció directa

Projectes personalitzats i pressupostos a mida